Työntekijälle

Wash palvelut on perheyhtiö, jolla on hyvä maine niin työntekijöiden kuin asiakkaiden keskuudessa. Haluamme pitää työntekijöistämme huolta toimimalla perheyhtiön tavoin huomioimalla yksilön tarpeet. Kaikki organisaatiostamme, mukaan lukien yrityksen johto, tietää konkreettisesti mitä siivoustyö on. Näin pystymme toimimaan siten, että työntekijöillämme on inhimilliset työolosuhteet. Arvostamme kaikkien työpanosta, riippumatta työtehtävistä.

Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen palkkauksen, johon on jokaisella mahdollisuus itse vaikuttaa. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriseteleillä, virkistystempauksilla, henkilöstöalennuksilla sekä muilla virikkeillä. Haluamme kaikki työntekijämme mukaan kehittämään yrityksemme toimintaa, ideat eivät jää pöytälaatikkoon!

Kutsumme työnhakijoita haastatteluun hakemusten perusteella, joten täytäthän hakemuksesi huolella. Lähettämisen jälkeen saat henkilökohtaiset tunnukset järjestelmäämme sähköpostitse – näillä tunnuksilla voit hakea myös muita avoinna olevia paikkoja. Onnea työnhakuun!

Wash palvelut - työntekijä - siivoojaMervi Okkonen – siivooja

Tykkään olla Wash’lla töissä, koska täällä pystyy vaikuttamaan omiin töihin ja minusta tuntuu että minua oikeasti kuunnellaan. Wash’lla työskentelyä tulee tänä vuonna jo 7 vuotta täyteen, monissa pikkujouluissa ja muissa virkistystapahtumissa olen ehtinyt olla mukana. Myös kuukausikokouksissa ja koulutukseissa näkee muita työntekijöitä. Mahtavaa että järjestetään yhteisiä juttuja henkilöstölle, ne saavat henkilöstön puhaltamaan yhteen hiileen.

Avoimet työpaikat

Wash palvelut-työntekijä-palveluohjaajaHanna Lopakka – palveluohjaaja

Olen työskennellyt Wash’lla jo yli 13 vuotta, olen siis viihtynyt työssäni! Täällä on mukava työyhteisö ja koska Wash on oululainen, paikallinen yritys, asioista on helppo sopia koska työnjohto on lähellä ja helposti lähestyttävää. Aloitin siivoojan tehtävissä ylläpitosiivouspuolella. Halusin alalta koulutuksen ja suoritin laitoshuoltajan ammattitutkinnon vuonna 2011 oppisopimuskoulutuksena. On mahtavaa, että työnantaja kannustaa ja tulee vastaan alan opiskeluissa. Siivoustyönohjaajan erikoisammattitutkinnon suoritin vuonna 2016. Kouluttautumisen myötä sain erilaisia työtehtäviä, lisää vastuuta ja mahdollisuuden edetä uralla. Joulukuussa 2015 jo aloitinkin palveluohjaajan tehtävissä. Työtehtävien monipuolisuus ja vastuullisuus on parasta antia työssäni. Omiin työtehtäviin on helppo vaikuttaa ja esimiehen kanssa on helppo suunnitella omia töitä…

Anne Rössi – myyntiassistentti

Hain yritykseen töihin ja heti haastatteluvaiheessa tunsin, että viihtyisin täällä. Yrityksessä on lämmin ja rento ilmapiiri, olemme kuin yhtä perhettä. Täällä on erittäin mukavat työkaverit ja mieliala pysyy pirteänä. Tunnen, että täällä otetaan erityisesti huomioon työntekijät ja asiakkaat. Asiat hoidetaan nopeasti ilman turhaa byrokratiaa eteenpäin. Asioissa joustetaan puolin ja toisin.

Wash palvelut Facebookissa

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Wash palvelut Ky päivitti kansikuvansa.
Wash palvelut Ky

... LisääVähemmän

Wash palvelut YouTubessa