Työntekijälle

Wash palvelut on perheyhtiö, jolla on hyvä maine niin työntekijöiden kuin asiakkaiden keskuudessa. Haluamme pitää työntekijöistämme huolta toimimalla perheyhtiön tavoin huomioimalla yksilön tarpeet. Kaikki organisaatiostamme, mukaan lukien yrityksen johto, tietää konkreettisesti mitä siivoustyö on. Näin pystymme toimimaan siten, että työntekijöillämme on inhimilliset työolosuhteet. Arvostamme kaikkien työpanosta, riippumatta työtehtävistä.

Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen palkkauksen, johon on jokaisella mahdollisuus itse vaikuttaa. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriseteleillä, virkistystempauksilla, henkilöstöalennuksilla sekä muilla virikkeillä. Haluamme kaikki työntekijämme mukaan kehittämään yrityksemme toimintaa, ideat eivät jää pöytälaatikkoon!

Wash palvelut - työntekijä - siivoojaMervi Okkonen – siivooja

Tykkään olla Wash’lla töissä, koska täällä pystyy vaikuttamaan omiin töihin ja minusta tuntuu että minua oikeasti kuunnellaan. Wash’lla työskentelyä tulee tänä vuonna jo 5 vuotta täyteen, monissa pikkujouluissa ja muissa virkistystapahtumissa olen ehtinyt olla mukana. Myös kuukausikokouksissa näkee muita työntekijöitä. Mahtavaa että järjestetään yhteisiä juttuja henkilöstölle, ne saavat henkilöstön puhaltamaan yhteen hiileen.

Wash palvelut-työntekijä-palveluohjaajaHanna Lopakka – palveluohjaaja

Olen työskennellyt Wash’lla jo 11 vuotta, olen siis viihtynyt työssäni! Täällä on mukava työyhteisö ja koska Wash on oululainen, paikallinen yritys, asioista on helppo sopia koska työnjohto on lähellä ja helposti lähestyttävää. Aloitin siivoojan tehtävissä ylläpitosiivouspuolella. Halusin alalta koulutuksen ja suoritin laitoshuoltajan ammattitutkinnon vuonna 2011 oppisopimuskoulutuksena. On mahtavaa, että työnantaja kannustaa ja tulee vastaan alan opiskeluissa. Siivoustyönohjaajan erikoisammattitutkinnon suoritin vuonna 2016. Kouluttautumisen myötä sain erilaisia työtehtäviä, lisää vastuuta ja mahdollisuuden edetä uralla. Joulukuussa 2015 jo aloitinkin palveluohjaajan tehtävissä. Työtehtävien monipuolisuus ja vastuullisuus on parasta antia työssäni. Omiin työtehtäviin on helppo vaikuttaa ja esimiehen kanssa on helppo suunnitella omia töitä itselle…

Wash palvelut - työntekijä -siivoojaTommi Heikkala – siivooja

Olen työskennellyt Wash'lla jo reilu 5 vuotta. Aloitin siivoojan tehtävissä ja välillä olen tehnyt myös palveluohjaajan ja ryhmänvanhimman tehtäviä. Minun mielestä tämä on paras työpaikka jossa olen koskaan ollut. Työntekijät huomioidaan ja meidän hyvinvointiin panostetaan ja apua saa aina kun tarvii. On ollut hienoa että osaamistani arvostetaan ja että työpaikassa on mahdollista edetä uralla ja saada uusia haasteita. Ja onhan se luottamuksen osoitus työnantajalta saada lisää vastuuta :) Lisäksi olen vuoden 2014 alusta alkaen toiminut yrityksen työsuojeluvaltuutettuna. Sen myötä työturvallisuusasiat ovat alkaneet kiinnostaa ihan eri tavalla ja työasioihin on saanut uutta näkökulmaa. Myös muut työntekijät ovat alkaneet kiinnittää enemmän huomiota…

Wash palvelut Facebookissa

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Click here to Troubleshoot.

Wash palvelut YouTubessa