Whistleblowing-ilmoituskanava

 

Me Wash palveluilla asetamme toiminnassamme etusijalle vahvat arvot ja korkeat eettiset normit. Haluamme, että yrityskulttuurimme on avoin, turvallinen ja luottamuksellinen. Asiakkaat ja työntekijämme ovat tärkein tietolähteemme. On tärkeää, että meille ilmoitetaan mahdollisista väärinkäytöksistä, jotka eivät ole arvojemme, ohjeistuksiemme tai hyvän liiketavan periaatteiden mukaisia. Näin saamme mahdollisuuden korjata, estää tai oikaista kaikki epäasiallisuudet ja väärinkäytökset.

Pyydämme henkilöstöämme olemaan aina ensisijaisesti yhteydessä omaan esihenkilöön tai kertomaan asian oman palautekanavamme kautta halutessaan anonyymina. Uuden Whistleblowing-ilmoituskanavan kautta annamme mahdollisuuden kertoa epäilyistä väärinkäytöksistä jatkossa myös puolueettoman kanavan kautta.

Asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme pyydämme olemaan yhteydessä joko henkilökohtaisesti, puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenotto-lomakkeella, yhteystiedot ja lomakkeen löydät täältä. Tarjoamme whistleblowing-ilmoituskanavan myös sidosryhmien käyttöön edistääksemme liiketoimintaperiaatteidemme noudattamista ja säilyttääksemme asiakkaiden ja muiden sidosryhmien luottamuksen yritykseemme.

Milloin tehdä ilmoitus

Whistleblowing-ilmoituskanavassamme voit ilmoittaa turvallisesti ja nimettömänä väärinkäytöksistä tai
laittomuuksista, jotka liittyvät yrityksemme toimintaan.

Ilmoituksen tekijän tulee olla vakuuttunut ilmoituksensa faktojen todenperäisyydestä ja toimia aina rehellisesti ja vilpittömin mielin. Syytöksiä ei pidä esittää vahingoittamistarkoituksessa eikä silloin kun tietää ne perättömiksi.

Toivomme, että ilmoituksen tekijä tiedottaa epäilystään ensisijaisesti omalla nimellä. Halutessaan ilmoituksen epäilystä voi jättää myös nimettömänä. Ilmoituksen tekijään ei saa kohdistaa mitään vastatoimia.

Ilmoitusten käsittely

Suojaamme henkilöllisyytesi ja lähettämäsi tiedot ja käsittelemme ilmoituksesi luottamuksellisesti ilmoittajien suojelua koskevan direktiivin vaatimusten mukaisesti. Ilmoitus menee ulkopuoliseen kanavaan Whistleblower Partners Response Teamille. Ilmoituksen tekijään ei kohdisteta mitään vastatoimia.

Valtuuttamamme henkilöt saavat tiedon ilmoituksesta. Ilmoitusten käsittelijänä toimii Wash palveluiden laatu- ja ympäristöpäällikkö tai hänen varahenkilönsä. Tarvittaessa valtuutetut henkilöt voivat pyytää luottamuksellisesti tietoja ja asiantuntemusta muilta henkilöiltä. Henkilöt, joita epäilykset koskevat tai joihin ne liittyvät, eivät saa tehtyjä ilmoituksia tietoonsa. Kukaan tutkintaa suorittavista ei saa pyrkiä selvittämään ilmoituksen tekijän henkilöllisyyttä millään tavoin.

Ilmoituksen jälkeen

Otathan talteen koodin, jonka saat ilmoituksen jättämisen jälkeen. Käsittelyn aikana sinulta pyydetään tarvittaessa lisätietoja. Pääset katsomaan ilmoituksesi etenemistä ja mahdollisia lisäkysymyksiä kirjautumalla sisään ilmoitukseesi saamallasi koodilla.

Saat vastaanottokuittauksen ilmoituksesta seitsemän päivän sisällä. Sinulle vastataan kolmen kuukauden kuluessa, mihin toimenpiteisiin ryhdytään.


Voit jättää ilmoituksen tästä. Huom! Voit valita eri kielen ilmoituksen oikeasta yläreunasta.
Samasta linkistä pääset myös tarkastelemaan jättämääsi ilmoitusta.

Tietosuojaseloste