Ylläpitosiivous

Siisti työympäristö lisää työtehoa sekä viihtyvyyttä. Wash ylläpitää ja huolehtii toimitilojen puhtaudesta sovitusti Oulun ja Ylivieskan alueella Pohjois-Pohjanmaalla. Kun valitset Wash’n ylläpitosiivouksen, voit rauhassa keskittyä ydinosaamiseesi, sillä me huolehdimme siitä, että toimitiloissanne on puhdasta ja siellä viihtyvät sekä työntekijät että vieraat. 

Wash palvelut - Vihreämmin Paremmin Joustavammin

Ylläpitosiivous voidaan muokata joustavasti tarpeiden tai tilojen muuttuessa

Ylläpitosiivouspalvelut räätälöidään tehtävineen ja laajuuksineen aina asiakaskohtaisesti, asiakkaan tarpeiden mukaan. Käymme läpi jokaisen asiakkaamme kanssa ylläpitosiivouksen perus- ja erityistarpeet. Sovimme siivousaikataulut niin, että ajoitamme ylläpitosiivouksen, jaksoittaiset työt ja pintamateriaalien hoitotehtävät joustavasti asiakkaan toiminta huomioiden. Siivouspalvelumme sisältää säännöllisesti toistuvan ylläpitosiivouksen, olipa kyseessä sitten yhden henkilön toimistotila tai satojen henkilöiden tehdastilat.

Autonominen siivous on osa palvelutarjontaamme

Siivous on kokonaisuus, jossa koneiden, laitteiden, robottien ja ihmisen suorittama työ palvelevat asiakasta mahdollisimman kustannustehokkaasti. Robotiikka tuo säästöjä ihmisen käytettävään työaikaan. Roboteilla voidaan saada suurissa kohteissa jopa kymmenien prosenttien säästö työajassa. Siivousrobotit ovatkin parhaimmillaan suuremmissa tiloissa, joissa on paljon vapaata lattiapinta-alaa.

Robottia ei kuitenkaan välttämättä kannata hankkia joka paikkaan, vaan tulemme katsomaan tarkasti, onko asiakkaalle järkevää tarjota robottia vai olisiko perinteiset siivousmenetelmät sittenkin kustannustehokkaampi tapa toteuttaa siivous. Lue uutisemme autonomisesta siivouksesta. Ole rohkeasti yhteydessä jos autonominen siivous kiinnostaa!

”On mukava tulla maanantaina töihin, kun toimistolla on puhdasta!”

Insinööritoimisto Putkonen

Tutustu myös käteviin lisäpalveluihimme

Ylläpitosiivoukseen on mahdollista liittää toimitilapalveluja, jotka täydentävät sopivasti ylläpitosiivouspalvelua. Wash voi huolehtia kätevästi siivouksen yhteydessä esimerkiksi viherkasvien hoidon, toimitilapalvelut, erilaisten saniteettitarvikkeiden, annostelijoiden ja vaihtomattopalveluiden hankinnan ja asennuksen sekä pintahygieniamittaukset. Ylläpitosiivouksemme on mahdollista saada myös täyttämään tilapäinen tarve, kun syynä on esimerkiksi siivoojan lomitukset, siivoukset messuille sekä muihin tapahtumiin.

Lattioiden peruspuhdistukset ja suojaukset

Lattioiden oikein hoitaminen pidentää huomattavasti pintamateriaalien käyttöikää.

TUTUSTU

Ikkunoiden pesut

Suoritamme ikkunoiden pesuja niin koteihin, yrityksiin kuin taloyhtiöiden rappukäytäviin.

TUTUSTU

Pintahygieniamittaukset

Suoritamme kohteissamme tarvittaessa pintahygieniamittauksia mm. Hygicult TPC –hygieniatesteillä.

TUTUSTU

Pyydä tarjous ylläpitosiivouksesta omiin toimitiloihisi!

Huolehditaan siitä, että sinunkin on kiva tulla puhtaisiin toimitiloihisi!

WASH | Ylläpitosiivous
p. 044 767 1850 | siivouspalvelu@wash.fi