Ylläpitosiivous

Siisti työympäristö lisää työtehoa sekä viihtyvyyttä. Wash ylläpitää ja huolehtii toimitilojen puhtaudesta sovitusti.

Kun valitset Wash’n ylläpitosiivouksen, voit rauhassa keskittyä ydinosaamiseesi, sillä me huolehdimme siitä, että toimitiloissanne on puhdasta ja siellä viihtyvät sekä työntekijät että vieraat. 

Ylläpitosiivouspalvelut räätälöidään tehtävineen ja laajuuksineen aina asiakaskohtaisesti, asiakkaan tarpeiden mukaan. Käymme läpi jokaisen asiakkaamme kanssa ylläpitosiivouksen perus- ja erityistarpeet, sovimme siivousaikataulut, että ajoitamme ylläpitosiivouksen, jaksoittaiset työt ja pintamateriaalien hoitotehtävät joustavasti asiakkaan toiminta huomioiden. Palvelun sisältöä voidaan muokata joustavasti tarpeiden tai tilojen muuttuessa.

Siivouspalvelumme sisältää säännöllisesti toistuvan ylläpitosiivouksen, olipa kyseessä sitten yhden henkilön toimistotila tai satojen henkilöiden tehdastilat. Ylläpitosiivoukseen on mahdollista liittää toimitilapalveluja, jotka täydentävät sopivasti ylläpitosiivouspalvelua. Wash voi huolehtia kätevästi siivouksen yhteydessä esimerkiksi viherkasvien hoidon, toimitilapalvelut, erilaisten saniteettitarvikkeiden, annostelijoiden ja vaihtomattopalveluiden hankinnan ja asennuksen sekä pintahygieniamittaukset.

Ylläpitosiivouksemme on mahdollista saada myös täyttämään tilapäinen tarve, kun syynä on esimerkiksi siivoojan lomitukset, siivoukset messuille sekä muihin tapahtumiin.

Tyypillisiä ylläpitosiivousasiakkaitamme ovat erilaiset toimistot, myymälät, ravintolat, apteekit, tehdas- ja tuotantotilat, laboratoriotilat, puhdastilat, liikuntakeskukset, kauppakeskukset, asuinkiinteistöt yleisten tilojen osalta, esim. porrassiivous. Tutustu referensseihimme täällä.

Wash huolehtii, että kaikki sovitut työt hoidetaan laadukkaasti asiakkaan toiveiden mukaisesti. 

Kysy ylläpitosiivoustarjousta omiin toimitiloihisi!

Wash hoitaa seuraavat:
• ylläpitosiivous
• hygieniapalvelut
• vaihtomattopalvelut
toimitilapalvelut: kokouspalvelut, pienimuotoiset kahvitukset, monistukset, postitukset, tarviketäydennykset

WASH | Ylläpitosiivous
p. 010 321 1000 | siivouspalvelu@wash.fi

PYYDÄ TARJOUS

Tutustu myös käteviin lisäpalveluihimme

Lattioiden peruspuhdistukset ja suojaukset

TUTUSTU

Ikkunoiden puhdistukset

TUTUSTU

Pintahygieniamittaukset

TUTUSTU

X

Tutustu myös käteviin lisäpalveluihimme

Lattioiden peruspuhdistukset ja suojaukset

Ikkunoiden puhdistukset

Pintahygieniamittaukset

Palvelut

Siisti työympäristö lisää työtehoa sekä viihtyvyyttä. Wash ylläpitää ja huolehtii toimitilojen puhtaudesta sovitusti.

Osaamiseemme kuuluvat myös työturvallisuuskoulutukset, joita järjestämme tasaisin väliajoin.

Washilta saat sekä rakentamisen aikaisen sosiaali-, tauko- ja majoitustilojen puhtaanapidon että saneerauskohteiden rakennussiivouksen.

Washlaisten osaavissa käsissä hoituvat ylläpitosiivouksen ohessa niin kokoustarjoilut, postitus kuin tarviketäydennykset.

Washlaiset räätälöivät kaikki kotisiivouspalvelunsa asiakaskodin tarpeiden mukaisesti. Alkukartoituksessa selvitämme asiakaskohteen pintamateriaalit ja valitsemme niille soveltuvat siivousaineet sekä -välineet.

Kun tarvitset puhtaanapitopalveluita tiettyyn tarpeeseen, pyydä Wash apuun.

Wash palvelut somessa

Wash palvelut YouTubessa