Minja – työnjohtaja

Täällä oikeasti ymmärretään työntekijää.

Oulussa kiireapulaisena aloittanut Minja on ollut töissä Washilla jo pitkään, vuodesta 2006 lähtien. Oulun reissun jälkeen hän jatkoi siivoojana Ylivieska-Kalajoki-alueella, jolloin Ylivieskaan oltiin juuri perustamassa toimipistettä.

– Työtehtävät ovat vaihdelleet laidasta laitaan olen päässyt näkemään paljon siivousalaa ja sen muutosta. Toimin pitkään palveluohjaajan työssä ja tällä hetkellä toimin työnjohtajan tehtävissä ja saan olla paljon kentällä asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa, mikä on itselleni todella tärkeää, Minja kertoo.

Työnjohtajana Minja mm. huolehtii siivouspalvelujen tuottamisesta, asiakasyhteistyöstä sekä oman henkilöstön päivittäisen työn organisoinnista ja johtamisesta yhdessä toisen työnjohtajan kanssa.

– Washilla kuunnellaan niin asiakkaita kuin henkilöstöäkin. Hyvä yhteistyö ja sen kehittäminen ovat ensisijaisia asioita Washin toiminnassa.

Oman elämän ja työn yhteensovittaminen on toiminut työssä hyvin. Minjan opiskelut ovat sujuneet työnantajan tukemana ja perheen perustaminen on onnistunut loistavasti – vanhempainvapaat on saatu sovittua mutkattomasti ja työhön paluu suunniteltiin yhdessä työnantajan kanssa.

– Täällä oikeasti ymmärretään henkilökuntaa, Minja kiittelee.

Runojakin kirjoittava monitaituri tykkää vapaa-ajallaan viettää aikaa perheensä ja ystäviensä kanssa vaikka luonnossa liikkuen. Läheisten tukeminen ja auttaminen ovat lähellä Minjan sydäntä. Hän kokee Washin oikeastaan kuin toisena perheenä, jonka eteen hän haluaa tehdä mahdollisimman paljon. Ihanat työkaverit ja asiakkaat tuovat hymyn Minjan suulle ja kiitokset saavat hymyn nousemaan korviin.

– Kun asiakas ottaa työntekijän osaksi heidän omaa työyhteisöänsä, se tuntuu hienolta.

Oma-aika on jäänyt Minjalla vähemmälle kiireisen lapsiperhearjen pyörityksessä ja siksi hän käyttää itsekin Washin palveluita.

– Näin aikaa jää perheen kanssa olemiseen ja pääsee puhtaaseen kotiin. Niihin kannattaa ehdottomasti sijoittaa!

>> Katso avoimet työpaikat