Minja – Palveluohjaaja

”Täällä oikeasti ymmärretään työntekijää.”

Oulussa kiireapulaisena aloittanut Minja on ollut töissä Wash’lla jo pitkään, vuodesta 2006 lähtien. Oulun reissun jälkeen hän jatkoi siivoojana Ylivieska-Kalajoki-alueella, jolloin Ylivieskaan oltiin juuri perustamassa toimipistettä. ”Työtehtävät ovat vaihdelleet laidasta laitaan olen päässyt näkemään paljon siivousalaa ja sen muutosta. Tällä hetkellä toimin palveluohjaajan tehtävissä ja saan olla paljon kentällä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa, mikä on itselleni todella tärkeää.”

Palveluohjaajan mm. opastaa ja perehdyttää työntekijät, tekee laadunseurantaa ja on mukana kehittämässä yrityksen toimintaa.

Palveluohjaajalle tärkeitä taitoja ovat mm. asiakaslähtöisyys, hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivinen asenne. Niistä on runsaasti apua asiakaspalvelutehtävissä.

”Wash’lla kuunnellaan niin asiakkaita kuin henkilöstöäkin. Hyvä yhteistyö ja sen kehittäminen ovat ensisijaisia asioita Wash’n toiminnassa. Oman elämän ja työn yhteensovittaminen on toiminut. Opiskelut ovat sujuneet työnantajan tukemana ja perheen perustaminen on onnistunut loistavasti – vanhempainvapaat on saatu sovittua mutkattomasti ja työhön paluu suunniteltiin yhdessä työnantajan kanssa. Täällä oikeasti ymmärretään työntekijää.”

Runojakin kirjoittava monitaituri tykkää vapaa-ajallaan viettää aikaa perheensä ja ystäviensä kanssa vaikka luonnossa liikkuen. Heidän tukemisensa ja auttaminen ovat lähellä Minjan sydäntä. Hän kokee Wash’n oikeastaan kuin toisena perheenä, jonka eteen hän haluaa tehdä mahdollisimman paljon. Ihanat työkaverit ja asiakkaat tuovat hymyn Minjan suulle ja kiitokset saavat hymyn nousemaan korviin. ”Kun asiakas ottaa työntekijän osaksi heidän omaa työyhteisöänsä, se tuntuu hienolta.”

Oma-aika on jäänyt Minjalla vähemmälle kiireisen lapsiperhearjen pyörityksessä ja siksi hän käyttää itsekin Wash’n palveluita. Aikaa jää perheen kanssa olemiseen ja pääsee puhtaaseen kotiin. ”Niihin kannattaa ehdottomasti sijoittaa!”

>> Katso avoimet työpaikat