Perussiivous

Perussiivous on harvemmin suoritettavaa, perusteellisemmin tehtävää siivousta tilauksesta. Perussiivouksella Wash hoitaa tehokkaasti kuntoon paikat, jotka ylläpitosiivouksessa jäävät usein hoitamatta.

Perussiivous ja tilaustyöt Wash palvelut

Kun tarvitset puhtaanapitopalveluita tarkempaa siivousta varten, pyydä meiltä perussiivous. Silloin tavoitamme myös ne kohdat, jotka peruspintojen ylläpitosiivouksessa jää huomioimatta.

Hoidamme mm. kaappien päälle kertyneet ylätilojen pölyt, pesemme seinät ja ikkunat, puhdistamme ja vahaamme lattiat. Perussiivouksessa selvitämme aluksi siivottavan kohteen erityistarpeet: millaiset pintamateriaalit kohteessa on, mitä tarpeita tilojen käyttö asettaa perussiivoukselle. Kun tiedämme perussiivouskohteesta perustiedot sekä puhdistettavat pinnat ja pintamateriaalit, voimme helposti valita tilaan sopivat puhdistus- ja suojausvälineet sekä aineet. Perussiivous tapahtuu yleensä erillistilauksena. Perussiivous voidaan toteuttaa myös näppärästi ylläpitosiivouksen yhteydessä esimerkiksi tietyin väliajoin toteutettavana toimenpiteenä. Näin perussiivous toimii ylläpitosiivouksen tehokkaana apukeinona.

Kuinka voit vaikuttaa perussiivoustarpeeseen?

Oikeilla toimilla voi vaikuttaa paljonkin perussiivouksen tarpeeseen ja sitä kautta kustannuksiin. Esimerkiksi toimitilojen pintamateriaalien valinnoissa on hyvä huomioida tilojen käyttövaatimukset, jotta pinnat kestävät niihin kohdistuvan kulutuksen. Lattiapinnat reagoivat nopeasti likaan ja kosteuteen. Suojaa siis lattiapinnat on heti sisäänkäyntien yhteydessä esimerkiksi tuulikaappi- ja ovimatoilla. Näin suurin osa ulkoa kantautuvasta liasta ei kantaudu sisätiloihin herkemmille pintamateriaaleille. Wash-perussiivouspalveluihin kuuluu runsas joukko erilaisia toimia, joilla varmistat sisäilman puhtauden, lisäät toimitilasi viihtyisyyttä ja turvallisuutta sekä pidennät kaikkien pintojen materiaalien käyttöikää

Riittävä ylläpitosiivous helpottaa ja keventää perussiivoustarvetta.

Wash perussiivouspalvelut

Tutustu myös muihin palveluihimme

Arki on kirkkaasti siistimpää, kun se sujuu. Kaipaatko säännöllisempää puhtaanapitoa? Tutustu palveluihimme ja ota rohkeasti yhteyttä, niin räätälöidään sopiva kokonaisuus juuri sinulle.

Ylläpitosiivous

Siisti työympäristö lisää työtehoa sekä viihtyvyyttä. Wash ylläpitää ja huolehtii toimitilojen puhtaudesta.

TUTUSTU

Rakennussiivous

Siisteys on tärkeä osa ammattitaitoista ja turvallista rakentamista. Meiltä saat sekä rakentamisen aikaisen sosiaali-, tauko- ja majoitustilojen puhtaanapidon että saneerauskohteiden rakennussiivouksen.

TUTUSTU

Pintahygieniamittaukset

Suoritamme kohteissamme tarvittaessa pintahygieniamittauksia mm. Hygicult TPC –hygieniatesteillä.

TUTUSTU

Wash perussiivouspalvelut tarkempaan puhdistukseen!

Perussiivous myös näppärästi ylläpitosiivouksen yhteydessä!

WASH | Perussiivous
p. 044 767 1850 | siivouspalvelu@wash.fi