Perussiivous

Perussiivous on harvemmin suoritettavaa, perusteellisemmin tehtävää siivousta tilauksesta. Perussiivouksella Wash hoitaa tehokkaasti kuntoon paikat, jotka ylläpitosiivouksessa jäävät usein hoitamatta.

Kun tarvitset puhtaanapitopalveluita tarkempaa siivousta varten, pyydä meiltä perussiivous. Silloin tavoitamme myös ne kohdat, jotka peruspintojen ylläpitosiivouksessa jää huomioimatta. Hoidamme mm. kaappien päälle kertyneet ylätilojen pölyt, pesemme seinät ja ikkunat, puhdistamme ja vahaamme lattiat.

Perussiivouksessa selvitämme aluksi siivottavan kohteen erityistarpeet: millaiset pintamateriaalit kohteessa on, mitä tarpeita tilojen käyttö asettaa perussiivoukselle. Kun tiedämme perussiivouskohteesta perustiedot sekä puhdistettavat pinnat ja pintamateriaalit, voimme helposti valita tilaan sopivat puhdistus- ja suojausvälineet sekä aineet.

Perussiivous tapahtuu yleensä erillistilauksena. Perussiivous voidaan toteuttaa myös näppärästi ylläpitosiivouksen yhteydessä esimerkiksi tietyin väliajoin toteutettavana toimenpiteenä. Näin perussiivous toimii ylläpitosiivouksen tehokkaana apukeinona.

Kuinka voit vaikuttaa perussiivoustarpeeseen?

Oikeilla toimilla voi vaikuttaa paljonkin perussiivouksen tarpeeseen ja sitä kautta kustannuksiin. Esimerkiksi toimitilojen pintamateriaalien valinnoissa on hyvä huomioida tilojen käyttövaatimukset, jotta pinnat kestävät niihin kohdistuvan kulutuksen. Lattiapinnat reagoivat nopeasti likaan ja kosteuteen. Suojaa siis lattiapinnat on heti sisäänkäyntien yhteydessä esimerkiksi tuulikaappi- ja ovimatoilla. Näin suurin osa ulkoa kantautuvasta liasta ei kantaudu sisätiloihin herkemmille pintamateriaaleille.

Wash-perussiivouspalveluihin kuuluu runsas joukko erilaisia toimia, joilla varmistat sisäilman puhtauden, lisäät toimitilasi viihtyisyyttä ja turvallisuutta sekä pidennät kaikkien pintojen materiaalien käyttöikää.

Riittävä ylläpitosiivous helpottaa ja keventää perussiivoustarvetta.

Tarvitsetko toimitiloihisi perussiivousta?

Wash-perussiivouspalveluihin sisältyvät mm.:
ikkunoiden pesu
lattioiden peruspesu ja suojaus
yläpölyjen puhdistus (mm. putkistojen ja ylävalaisimien päälliset)
• muut perussiivoustyöt, kuten kattojen ja seinien pesu, saniteettitilojen peruspesu
• remonttisiivous
• muuttosiivous
• tekstiilipintaisten kalusteiden ja lattioiden pesu ja suojaus
• desinfiointisiivous
otsonointi

WASH | Perussiivous
p. 010 321 1000 | siivouspalvelu@wash.fi

PYYDÄ TARJOUS

Wash palvelut - tilaustyöt - siivoojat

Tutustu myös käteviin lisäpalveluihimme

Otsonointi

TUTUSTU

Yläpölyjen puhdistukset

TUTUSTU

Lattioiden peruspuhdistukset ja suojaukset

TUTUSTU

X

Tutustu myös käteviin lisäpalveluihimme

Otsonointi

Yläpölyjen puhdistukset

Lattioiden peruspuhdistukset ja suojaukset

Palvelut

Osaamiseemme kuuluvat myös työturvallisuuskoulutukset, joita järjestämme tasaisin väliajoin.

Washilta saat sekä rakentamisen aikaisen sosiaali-, tauko- ja majoitustilojen puhtaanapidon että saneerauskohteiden rakennussiivouksen.

Washlaisten osaavissa käsissä hoituvat ylläpitosiivouksen ohessa niin kokoustarjoilut, postitus kuin tarviketäydennykset.

Washlaiset räätälöivät kaikki kotisiivouspalvelunsa asiakaskodin tarpeiden mukaisesti. Alkukartoituksessa selvitämme asiakaskohteen pintamateriaalit ja valitsemme niille soveltuvat siivousaineet sekä -välineet.

Kun tarvitset puhtaanapitopalveluita tiettyyn tarpeeseen, pyydä meidät apuun.

Siisti työympäristö lisää työtehoa sekä viihtyvyyttä. Wash ylläpitää ja huolehtii toimitilojen puhtaudesta sovitusti.

Wash palvelut somessa

Wash palvelut YouTubessa