Rakennussiivous

Siisteys on tärkeä osa ammattitaitoista ja turvallista rakentamista. Washilta saat sekä rakentamisen aikaisen sosiaali-, tauko- ja majoitustilojen puhtaanapidon että saneerauskohteiden rakennussiivouksen.

Kun Wash hoitaa rakennustyömaan tai saneerauskohteen siivouksen, selvitämme etukäteen asiakaskohteen erityistarpeet sekä viranomaismääräykset. Nykyaikaiset vaatimukset puhtaudelle voivat olla hyvin yksityiskohtaisia ja tarkkoja.

Rakennussiivoukset ammattitaidolla ja erikoismääräykset huomioiden

Jos rakennusiivouskohteen asiakkaalla on erityisiä muita toivomuksia, otamme huomioon jokaisen erikoismääräyksen, esim. työhygienian, työturvallisuuden sekä määritetyt puhtaustasot. Alkukartoituksen aikana suunnittelemme työt asiakaskohteen toiminnan ja erityispiirteiden mukaisesti. Siivouskohteessa washlaiset ymmärtävät aina huomioida erityissiivouskohteiden aine- sekä välinetarpeet. Meillä henkilöstö tuntee ajantasaiset työsuojelumääräykset, Wash kuuluu tilaajavastuun piiriin ja koulutamme työntekijöitämme puhtauden vaatimuksiin. Rakennussiivoukseen erikoistuneella tiimillä on voimassa olevat työturvallisuuskortit.

Varmistamme, että matkassamme ovat oikeat siivous- ja erikoispuhdistusaineet sekä siivousvälineet poistamaan lian vaativiltakin työskentelypinnoilta. Jos kohde edellyttää työasua tai suojausvaatetusta, washlainen pukeutuu kohteeseen vaaditulla tavalla ja suojautuu. 

Wash huolehtii vastuullisesti siivous- ja huoltotilojen siisteydestä sekä järjestyksestä. Kierrätämme ja lajittelemme vaaditulla tavalla asiakaskohteesta kerätyn jätteen. Pidämme hyvän huolen materiaalikäsittelystä jätelajittelua myöten.

Lisäpalvelut rakennussiivouskohteisiin

Kaiken tämän lisäksi Wash tarjoaa käteviä lisäpalveluita, jotka voidaan liittää osaksi rakennussiivousta.

Voimme huolehtia siivouskäynnin yhteydessä esimerkiksi saniteettitäydennyksistä ja tarkistaa taukotilan kahvitarvikkeet, ja täydentää niitä tarvittaessa.

Työntekijämme hoitavat jokaisen työmaakohteen itsenäisesti, suunnitelmallisesti sekä ammattitaidolla. 

Kysy tarjousta omalle rakennus- tai saneeraustyömaallesi!

Teemme seuraavaa:

• rakennussiivous
• P1-siivous
• P2-siivous
• loppusiivous
• työmaatilojen siivous
• työmaa-aikaisten majoitustilojen siivous
• saniteetti- ja kahvitarviketäydennykset

WASH | Rakennussiivous työmaille

p. 010 321 1000 | siivouspalvelu@wash.fi

PYYDÄ TARJOUS

Wash palvelut - rakennusliikkeille - työmaa

X

Tutustu myös käteviin lisäpalveluihimme

saniteettitarviketäydennykset

kahvitarvikkeet työmaalle

rakennusten loppusiivoukset

Palvelut

Siisti työympäristö lisää työtehoa sekä viihtyvyyttä. Wash ylläpitää ja huolehtii toimitilojen puhtaudesta sovitusti.

Monitaitoisena puhdistusalan ammattilaisena Wash palvelut ymmärtää yleisten tilojen pintapuhtaustarpeet nykyaikana.…

Washilta saat sekä rakentamisen aikaisen sosiaali-, tauko- ja majoitustilojen puhtaanapidon että saneerauskohteiden rakennussiivouksen.

Washlaisten osaavissa käsissä hoituvat ylläpitosiivouksen ohessa niin kokoustarjoilut, postitus kuin tarviketäydennykset.

Washlaiset räätälöivät kaikki kotisiivouspalvelunsa asiakaskodin tarpeiden mukaisesti. Alkukartoituksessa selvitämme asiakaskohteen pintamateriaalit ja valitsemme niille soveltuvat siivousaineet sekä -välineet.

Kun tarvitset puhtaanapitopalveluita tiettyyn tarpeeseen, pyydä Wash apuun.

Wash palvelut somessa

Wash palvelut YouTubessa