Rakennussiivous

Siisteys on tärkeä osa ammattitaitoista ja turvallista rakentamista. Washilta saat sekä rakentamisen aikaisen sosiaali-, tauko- ja majoitustilojen puhtaanapidon että saneerauskohteiden rakennussiivouksen.

Wash palvelut - rakennusliikkeille

Rakennussiivoukset ammattitaidolla ja erikoismääräykset huomioiden

Kun Wash hoitaa rakennustyömaan tai saneerauskohteen siivouksen, selvitämme etukäteen asiakaskohteen erityistarpeet sekä viranomaismääräykset. Nykyaikaiset vaatimukset puhtaudelle voivat olla hyvin yksityiskohtaisia ja tarkkoja. Jos rakennusiivouskohteen asiakkaalla on erityisiä muita toivomuksia, otamme huomioon jokaisen erikoismääräyksen, esim. työhygienian, työturvallisuuden sekä määritetyt puhtaustasot. Alkukartoituksen aikana suunnittelemme työt asiakaskohteen toiminnan ja erityispiirteiden mukaisesti. 

Siivouskohteessa washilaiset ymmärtävät aina huomioida erityissiivouskohteiden aine- sekä välinetarpeet. Meillä henkilöstö tuntee ajantasaiset työsuojelumääräykset, Wash kuuluu tilaajavastuun piiriin ja koulutamme työntekijöitämme puhtauden vaatimuksiin. Rakennussiivoukseen erikoistuneella tiimillä on voimassa olevat työturvallisuuskortit.

Varmistamme, että matkassamme ovat oikeat siivous- ja erikoispuhdistusaineet sekä siivousvälineet poistamaan lian vaativiltakin työskentelypinnoilta. Jos kohde edellyttää työasua tai suojausvaatetusta, washilainen pukeutuu kohteeseen vaaditulla tavalla ja suojautuu. 

Wash huolehtii vastuullisesti siivous- ja huoltotilojen siisteydestä sekä järjestyksestä. Kierrätämme ja lajittelemme vaaditulla tavalla asiakaskohteesta kerätyn jätteen. Pidämme hyvän huolen materiaalikäsittelystä jätelajittelua myöten.

Hyvä palvelu ja tutut työntekijät ovat saaneet meidät pysymään Washin asiakkaina.

Vestia

Lisäpalvelut rakennussiivouskohteisiin

Kaiken tämän lisäksi Wash tarjoaa käteviä lisäpalveluita, jotka voidaan liittää osaksi rakennussiivousta. Voimme huolehtia siivouskäynnin yhteydessä esimerkiksi saniteettitäydennyksistä ja tarkistaa taukotilan kahvitarvikkeet, ja täydentää niitä tarvittaessa. Työntekijämme hoitavat jokaisen työmaakohteen itsenäisesti, suunnitelmallisesti sekä ammattitaidolla. 

Tutustu myös muihin palveluihimme

Lattioiden puhdistukset ja suojaukset

Lattioiden oikein hoitaminen pidentää huomattavasti pintamateriaalien käyttöikää.

TUTUSTU

Ikkunoiden pesut

Suoritamme ikkunoiden pesuja niin koteihin, yrityksiin kuin taloyhtiöiden rappukäytäviin.

TUTUSTU

Kalusteiden pesu

Monitaitoisena puhdistusalan ammattilaisena Washilta löytyy apu myös kalustepesuun ja niiden suojaukseen. Puhdistamme kaikenlaiset tekstiilipintaiset huonekalut.

TUTUSTU

Wash palvelut - rakennusliikkeille - työmaa

Kysy tarjousta omalle rakennus- tai saneeraustyömaallesi!

WASH | Rakennussiivous
p. 044 767 1850 | siivouspalvelu@wash.fi