Desinfiointisiivous

Desinfiointisiivouksen tarkoituksena on poistaa mahdollisia taudinaiheuttajia sekä ennaltaehkäistä tautipesäkkeiden syntymistä. Siivouksen avulla tiloja voidaan käyttää myös esimerkiksi epidemian keskellä tai kun tiloissa epäillään tai on todettu altistumisia.

Desifiointisiivous

Washin desinfiointisiivouksessa kohteen kaikki pinnat puhdistetaan ensin huolellisesti. Tämän jälkeen pinnat desinfioidaan siihen sopivalla aineella. Käytämme aineita, jotka oikein käytettynä eivät aiheuta vaaraa tai haittaa ihmisille tai pinnoille, mutta ovat tehokkaita tauteja vastaan. Washin työntekijät käyttävät aina asianmukaisia suojavarusteita turvatakseen oman turvallisuutensa sekä varmistaakseen mahdollisimman korkean puhtaustason pinnoille. Tehostaaksemme desinfiointia, käytössämme on Fimap ESPRAY -desinfiointilaite, jonka avulla desinfiointi voidaan suorittaa vaikeasti tavoitettaville pinnoillekin.

Käytössämme on tehokas Fimap ESPRAY -desinfiointilaite, jonka avulla voidaan desinfioida vaikeasti tavoitettavia pintoja.

Wash luo desinfioinnilla puhtautta ja turvaa!

Jos tiloissa on ollut sairastuneita tai halutaan suojella esimerkiksi riskiryhmiä erityisen huolellisesti, pintojen huolellisella siivouksella ja desinfioinnilla voidaan poistaa ja ennaltaehkäistä taudinaiheuttajia. Wash toteuttaa desinfiointisiivouksen joko kertaluontoisena tai säännöllisenä työnä. Desinfiointi voidaan liittää osaksi olemassa olevaa ylläpitosiivoussopimusta.

Tutustu myös muihin palveluihimme

Nanopinnoite

Nanopinnoituksille varmistamme, että yleisten tilojen pinnat pysyvät kunnossa, eikä niille kerry viruksia, bakteereita tai epäpuhtauksia.

TUTUSTU

Otsonointi

Otsonointi on kätevä tapa poistaa pinttyneitä hajuja sisätiloista.

TUTUSTU

Pintahygieniamittaukset

Suoritamme kohteissamme tarvittaessa pintahygieniamittauksia mm. Hygicult TPC –hygieniatesteillä.

TUTUSTU

Pyydä tarjous!

Huolehditaan siitä, että sinunkin on kiva tulla puhtaisiin toimitiloihisi!

WASH
p. 044 767 1850 | siivouspalvelu@wash.fi