Pintahygieniamittaukset

Suoritamme kohteissamme tarvittaessa pintahygieniamittauksia mm. Hygicult TPC –hygieniatesteillä. Testaukset on helppo yhdistää ylläpitosiivouksen yhteyteen.

Pintahygieniamittaus - Hygicult TPC

Käyttöalue

Hygicultia käytetään mikrobiologisen puhtauden seurantaan. Se soveltuu hyvin käytettäväksi elintarviketeollisuudessa, jossa prosessin eri vaiheiden sekä puhdistuksen jälkeisen hygieniatason seuranta on tärkeää. Tuotantotilojen mikrobiologinen seuranta tapahtuu Hygicultilla nopeasti ja luotettavasti.

Menetelmä

Hygicultissa perinteinen agarkasvatusalusta on muunnettu tämän päivän tarpeita vastaavaksi. Steriilissä muoviputkessa on molemmin puolin elatusaineella päällystetty muovilevy. Levyssä on nivel pintanäytteenottoa varten. Näyte voidaan siirrostaa myös steriilillä vanutikulla tai kastamalla levy tutkittavaan nesteeseen. Inkuboinnin jälkeen tulokset luetaan vaivattomasti vertaamalla pesäketiheyttä rasiassa olevaan mallitauluun. Pesäkkeiden laskemista ei tarvita lainkaan.

Tutustu myös muihin palveluihimme

Ylläpitosiivoukset

Siisti työympäristö lisää työtehoa sekä viihtyvyyttä. Räätälöimme siivoukset tarpeiden mukaan.

TUTUSTU

Desinfiointisiivous

Washin desinfiointisiivouksessa kohteen kaikki pinnat puhdistetaan ensin huolellisesti. Tämän jälkeen pinnat desinfioidaan siihen sopivalla aineella.

TUTUSTU

Perussiivous

Perussiivous on harvemmin suoritettavaa, perusteellisemmin tehtävää siivousta tilauksesta. Tällaisia palveluita ovat esim. yläpölyjen puhdistukset, lattioiden vauhaukset tai ikkunoiden pesut.

TUTUSTU

Pyydä tarjous!

Huolehditaan siitä, että sinunkin on kiva tulla puhtaisiin toimitiloihisi!

WASH
p. 044 767 1850 | siivouspalvelu@wash.fi