Nanopinnoite Washilta antaa turvan epäpuhtauksia vastaan

Monitaitoisena puhdistusalan ammattilaisena Wash palvelut ymmärtää yleisten tilojen pintapuhtaustarpeet nykyaikana. Tästä syystä Wash palvelut on nyt virallinen ja valtuutettu suojapinnoittaja Oulun seudulla.

Mitä nanopinnoitus tarkoittaa?

Ylläpitosiivouspalvelut räätälöidään tehtävineen ja laajuuksineen aina asiakaskohtaisesti, asiakkaan tarpeiden mukaan. Käymme läpi jokaisen asiakkaamme kanssa ylläpitosiivouksen perus- ja erityistarpeet. Sovimme siivousaikataulut niin, että ajoitamme ylläpitosiivouksen, jaksoittaiset työt ja pintamateriaalien hoitotehtävät joustavasti asiakkaan toiminta huomioiden. Siivouspalvelumme sisältää säännöllisesti toistuvan ylläpitosiivouksen, olipa kyseessä sitten yhden henkilön toimistotila tai satojen henkilöiden tehdastilat.

Minne nanopinnoite sopii?

Kauttamme pinnoituksen saavat esim. kuntosalit, ravintolat, kahvilat, uimahallit ja muut yleiset tilat. Pelkkä desifiointi ei aina riitä, vaan esim. yleisissä tiloissa pinnoille alkaa kertyä nopeastikin haitallisia mikrobeja peruspuhdistuksen jälkeen. Hankkimalla pinnoitteen turvaat niin työntekijöiden arjen kuin asiakkaiden asioinnin toimitiloissasi. Nanopinnoite on tehokas ratkaisu, koska asentaminen tapahtuu nopeasti. Se on kestävä ratkaisu, koska se tarjoaa suojan yli 12 kk ajaksi. Lisäksi nanopinnoitus on ekologinenkin ratkaisu, koska sen avulla vähennät myös kemikaalikuormaa ja turhaa paperi- ja muovijätteen määrää. Tarjoamme suojapinnoituksia tällä hetkellä Oulun seudulla.

1. Ota yhteyttä!

Ota meihin yhteyttä ja mietitään, mikä olisi paras ratkaisu tiloihinne.

2. Saat ratkaisuehdotuksen!

Suojapinnoitus Oy tekee tarkemman kartoituksen ja saat palvelusta tarjouksen.

3. Suoritetaan pinnoitus!

Teemme pinnoituksen sovittuna ajankohtana, jonka jälkeen pinnat ovat heti käyttövalmiit.

Ei kuivumisaikaa!

Ota meihin yhteyttä ja varataan aika esittelypalaveriin!

Nanopinnoituksella varmistamme, että kaikki pintanne pysyvät kunnossa, niille ei kerry viruksia, bakteereita sekä muita erilaisia epäpuhtauksia. 

WASH |
p. 044 767 1850 | siivouspalvelu@wash.fi