Nanopinnoitteella Washilta saat turvan epäpuhtauksia vastaan

Monitaitoisena puhdistusalan ammattilaisena Wash palvelut ymmärtää yleisten tilojen pintapuhtaustarpeet nykyaikana. Tästä syystä Wash palvelut on nyt virallinen ja valtuutettu suojapinnoittaja Oulun seudulla. Suojapinnoituksella varmistamme, että kaikki pintanne pysyvät kunnossa, niille ei kerry viruksia, bakteereita sekä muita erilaisia epäpuhtauksia.

Mitä nanopinnoitus tarkoittaa?

Antimikrobinen nanopinnoite tuhoaa tehokkaasti suuren osan (jopa 99,9 %) haitallisista mikrobeista. Lisäksi se suojaa pintaa kulumiselta ja helpottaa pintojen puhtaanapitoa. Suojapinnoite vaikuttaa asennuksen jälkeen pitkään (jopa 12 kk) ja lisäksi se estää tehokkaasti likaa, rasvaa ja epäpuhtauksia muodostumasta. Sillä on bakteereja, sieniä ja viruksia tuhoavia ominaisuuksia, se estää hajujen syntymisen ja homeen kasvun.

Minne nanopinnoitus sopii?

Kauttamme pinnoituksen saavat esim. kuntosalit, ravintolat, kahvilat, uimahallit ja muut yleiset tilat. Pelkkä desifiointi ei aina riitä, vaan esim. yleisissä tiloissa pinnoille alkaa kertyä nopeastikin haitallisia mikrobeja peruspuhdistuksen jälkeen. Hankkimalla pinnoitteen turvaat niin työntekijöiden arjen kuin asiakkaiden asioinnin toimitiloissasi.

Nanopinnoite on tehokas ratkaisu, koska asentaminen tapahtuu nopeasti. Se on kestävä ratkaisu, koska se tarjoaa suojan yli 12 kk ajaksi. Lisäksi suojapinnoitus on ekologinen ratkaisu, koska sen avulla vähennät myös kemikaalikuormaa ja turhaa paperi- ja muovijätteen määrää. Tarjoamme suojapinnoituksia tällä hetkellä Oulun seudulla.

Kerromme mielellämme lisää. Ota meihin yhteyttä ja varataan aika esittelypalaveriin.