Uutiset

Toimintamallimme muuttuu proaktiivisemmaksi

Haluamme kehittää palveluprosessiamme enemmän ennakoivaksi, eli proaktiiviseksi. Tavoitteena uudessa palvelutoimintamallissa on täydellinen asiakasymmärrys.

Lisäsimme palveluitamme

Olemme lisänneet palveluitamme. Fimap E-Spray -desinfiointilaite ja Lewi Indoor Ikkunanpesu system ovat oiva apu vaikeampien paikkojen puhdistuksessa ja desinfioinnissa. Lisäksi olemme valtuutettu suojapinnoitus asentaja

Toivotamme kaikille oikein rauhaisaa joulun aikaa ja menestystä vuodelle 2021!

Tänä vuonna halusimme laittaa hyvän kiertämään ja olla mukana Hyvä Joulumieli -keräyksessä!

Asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset 2020

Meillä Wash’lla on vahva halu kehittää toimintojamme entistä paremmin asiakkaiden tarpeita vastaaviksi ja haluamme tietää, miten asiakkaamme kokevat palveluidemme toimivuuden ja laadun. Siksi mittaammekin vuosittain asiakkaidemme tyytyväisyyttä palveluihimme. Saimme erinomaista palautetta mm. asioihin reagoimisessa.

Vuosi ilman työtapaturmia

Tavoitteenamme on aina ollut 0 tapaturmaa, mutta välillä kaikesta ennakoinnista huolimatta tapaturmia sattuu. Tällä hetkellä olemme kuitenkin todella iloisia siitä, että olemme saavuttaneet vuoden virstanpylvään tapaturmattomien päivien kohdalla! Ei voi kun kiittää henkilöstöä hyvin hoidetusta työturvallisuudesta, jatketaan samaan malliin!