Fimap E-SPRAY -desinfiointilaite – Uutta sähköstaattista hygieniateknologiaa

E-Spray on ammattilaisten hygienialaite, joka toimii sähköstaattisen induktion periaatteella. Laite levittää desinfiointiaineen tehokkaasti ja tasaisesti pinnoille. E-Spray on kevyt ja erittäin kätevä käyttää.

E-Spray säästää aikaa ja vaivaa

Käsin tapahtuva desinfiointi vie aikaa ja on kallista. Litium-akuilla varustettu E-Spray tuo uudenlaisen hygieniatason minne tahansa. Laitetta voi käyttää huolettomasti useamman tunnin ajan (max. 6 tuntia) ilman rajoittavaa sähköjohtoa. Laite ruiskuttaa hygienialiuoksen erittäin pieninä ja kevyinä pisaroina, jotka leviävät käsiteltävän alueen jokaiseen pisteeseen tehokkaasti. Sähköstaattinen varaus kiinnittää bakteerit pisaroiden pintaan ja pinnoille laskeutuessaan ne luovat desinfioivan kalvon.

Miksi Wash valitsi E-Sprayn?

Erilaiset virukset ja bakteerit leviävät erittäin nopeasti ja asettuvat kulmiin ja taitekohtiin. Esimerkiksi yritysten toimitiloissa on monia alueita, joita on vaikea muuten desinfioida kunnolla, esimerkiksi tietokoneen näppäimistöt ja puhelimet sekä kassat supermarketeissa ja kaupoissa.

Fimap E-SPRAY -desinfiointilaite antaa sähköstaattisen varauksen suuttimesta levittyville desinfiointiaineen molekyyleille. Varatut molekyylit hylkivät toisiaan, joten ne pitävät tasaisen etäisyyden toisistaan, mutta samalla ne houkuttelevat käsiteltävän pinnan epäpuhtauksia ja bakteereita. Varattujen hiukkasten vetovoima on suurempi kuin painovoiman, joten pisaroiden pinta vetää ne heti puoleensa ja vangitsee ne. Vetovoima varmistaa sen, että kaikki liuoksen hiukkaset asettuvat tasaisesti pinnoille muodostaen 360-asteen peiton.

>> Takaisin desifiointisiivous-sivulle