Yläpölyjen puhdistukset

Yläpölyillä tarkoitetaan yli 180 sentin korkeudessa olevia pölyjä, jotka sijaitsevat esimerkiksi erilaisten palkkien, ilmanvaihtokanavien ja valaisinten päällä. Yläpölyjä ei yleensä poisteta normaalin ylläpitosiivouksen yhteydessä.

Yläpölyt vaikuttavat sisäilman laatuun ja ne voivat aiheuttaa erilaisia hengitystieoireita pitkällä aikavälillä, minkä vuoksi ne olisi hyvä puhdistaa säännöllisesti vähintään kerran vuodessa. Yläpölyt voivat pinttyä kiinni pintaan, jonka jälkeen niitä on entistä hankalampi puhdistaa. Jos yläpölyjä pääsee kertymään paljon, ne ovat myös paloturvallisuusriski.

Wash palvelut hoitaa yläpölyjen puhdistukset juuri sinun tarpeittesi mukaan räätälöitynä.

Pyydä tarjous yläpölyjen puhdistuksesta!

SpaceVac yläpölyimurilla puhdistetaan yläpölyt sekä vaikeat ja ahtaat tilat kätevästi ja kustannustehokkaasti. Tiloihin ei tarvitse tuoda tikkaita, nostimia tai rakennustelineitä, vaan työn voi suorittaa turvallisesti maasta tai tasolta. Käytössämme olevalla SpaceVacilla yltää jopa 10 m korkeuteen.

Imurissa on kamera ja näyttö, joiden avulla työn suorittaminen on helppoa ja vaivatonta. Laitteen käyttöön tarvitaan vain yksi henkilö, mikä lisää työn tehokkuutta.

Yläpölyimuri on parhaimmillaan korkeissa tiloissa, kuten liikuntasaleissa, kuntosaleilla ja teollisuushalleissa, joiden katon rajassa on paljon putkia ja johtokouruja.

Katso video!

PYYDÄ TARJOUS

X

Tutustu myös käteviin lisäpalveluihimme

Palvelut

Siisti työympäristö lisää työtehoa sekä viihtyvyyttä. Wash ylläpitää ja huolehtii toimitilojen puhtaudesta sovitusti.

Monitaitoisena puhdistusalan ammattilaisena Wash palvelut ymmärtää yleisten tilojen pintapuhtaustarpeet nykyaikana.…

Washilta saat sekä rakentamisen aikaisen sosiaali-, tauko- ja majoitustilojen puhtaanapidon että saneerauskohteiden rakennussiivouksen.

Washlaisten osaavissa käsissä hoituvat ylläpitosiivouksen ohessa niin kokoustarjoilut, postitus kuin tarviketäydennykset.

Washlaiset räätälöivät kaikki kotisiivouspalvelunsa asiakaskodin tarpeiden mukaisesti. Alkukartoituksessa selvitämme asiakaskohteen pintamateriaalit ja valitsemme niille soveltuvat siivousaineet sekä -välineet.

Kun tarvitset puhtaanapitopalveluita tiettyyn tarpeeseen, pyydä Wash apuun.

Wash palvelut somessa

Wash palvelut YouTubessa