Yläpölyjen puhdistukset

Yläpölyillä tarkoitetaan yli 180 sentin korkeudessa olevia pölyjä, jotka sijaitsevat esimerkiksi erilaisten palkkien, ilmanvaihtokanavien ja valaisinten päällä. Yläpölyjä ei yleensä poisteta normaalin ylläpitosiivouksen yhteydessä.

Yläpölyt vaikuttavat sisäilman laatuun ja ne voivat aiheuttaa erilaisia hengitystieoireita pitkällä aikavälillä, minkä vuoksi ne olisi hyvä puhdistaa säännöllisesti vähintään kerran vuodessa. Yläpölyt voivat pinttyä kiinni pintaan, jonka jälkeen niitä on entistä hankalampi puhdistaa. Jos yläpölyjä pääsee kertymään paljon, ne ovat myös paloturvallisuusriski.

Wash palvelut hoitaa yläpölyjen puhdistukset juuri sinun tarpeittesi mukaan räätälöitynä.

Pyydä tarjous yläpölyjen puhdistuksesta!

X

Tutustu myös käteviin lisäpalveluihimme

Palvelut

Yläpölyillä tarkoitetaan yli 180 sentin korkeudessa olevia pölyjä, jotka sijaitsevat…

Osaamiseemme kuuluvat myös työturvallisuuskoulutukset, joita järjestämme tasaisin väliajoin.

Washilta saat sekä rakentamisen aikaisen sosiaali-, tauko- ja majoitustilojen puhtaanapidon että saneerauskohteiden rakennussiivouksen.

Washlaisten osaavissa käsissä hoituvat ylläpitosiivouksen ohessa niin kokoustarjoilut, postitus kuin tarviketäydennykset.

Washlaiset räätälöivät kaikki kotisiivouspalvelunsa asiakaskodin tarpeiden mukaisesti. Alkukartoituksessa selvitämme asiakaskohteen pintamateriaalit ja valitsemme niille soveltuvat siivousaineet sekä -välineet.

Kun tarvitset puhtaanapitopalveluita tiettyyn tarpeeseen, pyydä meidät apuun.

Wash palvelut somessa

Wash palvelut YouTubessa