Toimitilapalvelut

Toimitilapalvelumme sopivat erinomaisesti sopimussiivouksen oheen, sillä ne vapauttavat aikaasi ydintehtävien hoitamiseen. Washlaisten osaavissa käsissä hoituvat juuri nämä toimistotyöt, joita yrityksessäsi ei aina ehditä muilta kiireiltä hoitaa.

Wash toimitilapalvelut tukevat asiakasyrityksen päivittäistä toimintaa. Palvelut voivat olla mm. aula- ja vastaanottopalveluita, puhelinvaihteen hoitoa, postituksesta vastaamista sekä erilaisia muita assistenttipalveluita liittyen kokousjärjestelyihin tai toimiston perusarkeen. Palveluiden laajuus ja tarkempi sisältö sovitaan erikseen sopimusasiakkaan kanssa.

Toimitilapalveluita hoitavat washlaiset ovat asiakaspalvelutaitoisia, huolellisia ja täsmällisiä. Jos tarkoituksena on hoitaa esimerkiksi kokouksen tai tapahtuman vastaanotto, washlaiset ottavat iloisesti vieraat vastaan, hoitavat heidät oikeaan tilaan ja huolehtivat kaikista vaadittavista kokoustarpeista. Jos tarkoituksena on hoitaa asiakasyrityksen postitus, washlaiset valmistelevat lähtevän postin ja ottavat saapuneen postin vastaan. Jos postitus kaipaa skannausta, kopiointia tai tulostuksia, toimihenkilömme hoitaa työn.

Wash-toimitilapalvelut on kokonaisuuden, joka vaikuttaa positiivisesti niin työntekijöiden kuin vierailijoiden viihtyvyyteen.

Kysy tarjousta toimitilapalveluista!

Tuotamme siivouksen lisäksi mm. seuraavat lisäpalvelut:
• kokouspalvelut
• pienimuotoiset kahvitukset
• monistukset
• postitukset
• tarviketäydennykset
• muuttopalvelut
• jätehuolto/-lajittelu

WASH | Toimitilapalvelut
p. 010 321 1000 | siivouspalvelu@wash.fi

PYYDÄ TARJOUS

Wash palvelut - toimitilapalvelut-siivooja

Palvelut

Siisti työympäristö lisää työtehoa sekä viihtyvyyttä. Wash ylläpitää ja huolehtii toimitilojen puhtaudesta sovitusti.

Monitaitoisena puhdistusalan ammattilaisena Wash palvelut ymmärtää yleisten tilojen pintapuhtaustarpeet nykyaikana.…

Washilta saat sekä rakentamisen aikaisen sosiaali-, tauko- ja majoitustilojen puhtaanapidon että saneerauskohteiden rakennussiivouksen.

Washlaisten osaavissa käsissä hoituvat ylläpitosiivouksen ohessa niin kokoustarjoilut, postitus kuin tarviketäydennykset.

Washlaiset räätälöivät kaikki kotisiivouspalvelunsa asiakaskodin tarpeiden mukaisesti. Alkukartoituksessa selvitämme asiakaskohteen pintamateriaalit ja valitsemme niille soveltuvat siivousaineet sekä -välineet.

Kun tarvitset puhtaanapitopalveluita tiettyyn tarpeeseen, pyydä Wash apuun.

Wash palvelut somessa

Wash palvelut YouTubessa