Lisäsimme palveluitamme

Siivousala ja sen työympäristö muuttuu koko ajan. Haluamme pysyä kehityksessä mukana ja olemmekin lisänneet toimintojamme palvellaksemme asiakkaita yhä paremmin ja monipuolisemmin.

Fimap E-Spray -desinfiointilaite

Desinfiointi on kuulunut palveluihimme jo pitkään. Nyt olemme hankkineet laitteen, jolla desinfiointi nostetaan uudelle tasolle. E-Spraylla hygienialiuos sumutetaan käsiteltävälle alueelle. Sähköstaattinen varaus kiinnittää bakteerit pisaroiden pintaan ja pinnoille laskeutuessaan ne luovat desinfioivan kalvon. Lue lisää!

Lewi Indoor Ikkunanpesu system

Korkeiden ikkunoiden ja seinäpintojen osalta siivous voi olla haasteellista. Apuna tässä käytössämme on Lewi Indoor ikkunanpesu system, jolla yltää jopa 10 m korkeuteen eikä telineitä tai nostimia tarvita.

Laitteessa käytetään suodatettua vettä, joten menetelmä on myös erittäin ympäristöystävällinen. Lue lisää!

Wash palvelut on valtuutettu suojapinnoitus asentaja. Suojapinnoitus on antimikrobinen pinnoite, joka tuhoaa tehokkaasti suuren osan (jopa 99,9 %) haitallisista mikrobeista. Lisäksi se suojaa pintaa kulumiselta ja helpottaa pintojen puhtaanapitoa. Pinnoite vaikuttaa asennuksen jälkeen jopa 12 kuukautta ja estää tehokkaasti likaa, rasvaa ja epäpuhtauksia muodostumasta pinnoille. Lue lisää!