Osapäiväinen siivooja Oulaisiin

Etsimme kasvavaan joukkoomme OSAPÄIVÄISTÄ SIIVOOJAA Oulaisiin.

TYÖNKUVA JA TYÖAIKA
Työt sijoittuvat pääasiassa ma - pe klo 12.00-18.00 välille. Työ tapahtuu yhdessä kohteessa ja työtehtäviin sisältyy mm. toimisto-, sosiaali- sekä tuotantotilojen siivousta. Työaika on n. 20-27 h/vko, mutta työssä on mahdollista saada lisätunteja muista alueen kohteista (tällöin työssä vaaditaan ajokorttia ja oman auton käyttöä).

MITÄ ODOTAMME TYÖNTEKIJÖILTÄMME?
Toivomme sinulta jonkin verran aikaisempaa siivouskokemusta. Alussa perehdytämme sinut kohteen työtehtäviin, joten aikaisempi työkokemus ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Olethan reipas, oma-aloitteinen ja luotettava työskentelijä. Suomen kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen on välttämätöntä. Työssä pärjää ahkeralla ja ripeällä työotteella sekä hyvällä fyysisellä kunnolla. Tehtävä vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja sekä positiivista asennetta.

Työssä voi tulla muutoksia, joiden vuoksi hyvät ongelmanratkaisutaidot ja aikaisempi kokemus siivoustyöstä ovat avuksi. Alan koulutus on plussaa, mutta meillä on mahdollista myös kouluttautua työn ohessa, kysy lisää!

Tarjoamme työntekijöillemme

- kilpailukykyisen palkkauksen ajallaan maksettuna
- mukavan työyhteisön
- reilun työnantajan

Arvostamme halua oppia uutta sekä osaamista alalla, ja omaan palkkaan voi aina vaikuttaa.

Paikan täytämme heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan ripeästi.

Lisätietoja:
19.7.2024 saakka työnjohtaja Sanna Häivälä, puh. 045 122 9767, sanna.haivala@wash.fi
22.7.2024 alkaen työnjohtaja Minja Hietala, puh. 045 657 7720, minja.hietala@wash.fi

_____________________________________________________________________________

- Puhdasta vihreämmin, paremmin, joustavammin -

Wash palvelut Ky on oululainen siivouspalveluita tuottava perheyhtiö, joka on perustettu vuonna 1991. Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa ja Ylivieskassa. Työllistämme tällä hetkellä jo yli 100 työntekijää. Me Washilla uskomme, että arki on kirkkaasti siistimpää, kun se sujuu!

Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Osa-aikainen (alle 35h/vko)
Haku alkoi: