Kokopäiväinen siivooja Ouluun

Haemme kasvavaan joukkoomme KOKOPÄIVÄISTÄ SIIVOOJAA Oulun keskustan alueelle.

TYÖNKUVA JA TYÖAIKA
Työt sijoittuvat pääasiassa ma - pe klo 6.00-14.00 välille, päivittäinen työaika saattaa vaihdella. Työkohteina on mm. toimistoja, sosiaalitiloja sekä rappukäytäviä. Kohteet sijaitsevat lähellä toisiaan, joten oman auton käyttö työssä ei ole välttämätöntä vaan siirtymiset voi Työaika on 30-37,5 h/vko.

MITÄ ODOTAMME TYÖNTEKIJÖILTÄMME?
Haemme huipputyyppiä vahvistamaan joukkoamme ja toivomme, että sinulla olisi vähintään vuoden siivoustyökokemus taustalla. ASENNE KUITENKIN RATKAISEE! Jos koet, että olet nopea ja halukas oppimaan siivousalaa, ei kokemusta välttämättä tarvitse. Olethan palveluhenkinen ja oma-aloitteinen työskentelijä, joka pystyy huolehtimaan oman työalueensa kohteiden siisteydestä ja viihtyisyydestä. Tehtävä vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja sekä positiivista asennetta.

Työssä voi tulla muutoksia, joiden vuoksi hyvät ongelmanratkaisutaidot ja aikaisempi kokemus siivoustyöstä ovat avuksi. Alan koulutus on plussaa, mutta meillä on mahdollista myös kouluttautua työn ohessa, kysy lisää!

Edellytämme hakijoilta:
- kirjallista ja suullista suomen kielen osaamista
- hyvää fyysistä kuntoa
- luotettavuutta

MITÄ TARJOAMME?
Haluamme työntekijöidemme viihtyvän meillä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ajallaan maksettuna, erilaisia työsuhde-etuja, asianmukaisen työvaatetuksen sekä mukavat työkaverit. Meillä voit nykäistä aina hihasta!
Lue työntekijöidemme kokemuksia Wash palveluilla: https://www.wash.fi/toihin-meille/

Arvostamme halua oppia uutta sekä osaamista alalla, ja omaan palkkaan voi aina vaikuttaa.

Jos työtapasi on ripeää ja varmaotteista, saatat olla etsimämme henkilö!
Paikat täytämme heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan ripeästi.

Lisätietoja:
Sami Luttinen, 050 349 8006, sami.luttinen@wash.fi

_____________________________________________________________________________

- Puhdasta vihreämmin, paremmin, joustavammin -

Wash palvelut Ky on oululainen siivouspalveluita tuottava perheyhtiö, joka on perustettu vuonna 1991. Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa ja Ylivieskassa. Työllistämme tällä hetkellä jo yli 100 työntekijää. Me Washilla uskomme, että arki on kirkkaasti siistimpää, kun se sujuu!

Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen (35-37,5h/vko)
Haku alkoi: