Palveluohjaaja Ylivieskaan

Etsimme kasvavaan yritykseemme siivouspalveluiden palveluohjaajaa Ylivieskan toiminta-alueelle.

Oletko juuri sinä se henkilö, joka haluaa itsenäisen työn, jossa yksikään työpäivä ei varmasti ole samanlainen? Haluatko työskennellä porukassa missä ei pönötetä ja on rento meininki?

Jos valttejasi ovat luontainen toiminta erilaisten ihmisten parissa, pystyt mukautumaan tilanteeseen kuin tilanteeseen ja hoidat sovitut asiat ajallaan, jatka lukemista! Tarjolla on huippu työpaikka etenemismahdollisuudella!

TYÖNKUVA
Työnkuvaan kuuluu päivittäisen siivoustyön lisäksi mm. kohteissa työskentelevien siivoojien töiden organisointi, perehdyttäminen ja opastaminen sekä haastavissa tilanteissa avustaminen. Toimit myös työnjohtajan sijaisena loma-aikoina. Päivystysringissä toimiminen on osa työtä.

TYÖAIKA

Työtä tehdään pääsääntöisesti ma - pe klo 6-18 välillä. Edellytämme kuitenkin myös valmiutta ilta-, yö- sekä viikonloppuvuoroihin, mutta näitä on harvakseltaan. Työsuhde on kokoaikainen, 30-37,5 h/vko.

PALKKA
Palkkaus riippuu täysin henkilön osaamisesta ja koulutuksesta. Eli palkkaan pystyy myös itse vaikuttamaan. Tarjoamme kilpailukykyisen tuntipalkan, johon maksetaan lisäksi palveluohjaajan tunneilta ohjauslisä sekä mahdollinen koulutuslisä.

MITÄ TEHTÄVÄ VAATII

Jotta menestyt tehtävässäsi, sinulla tulee olla aito halu työskennellä perheyrityksessä. Toivomme, että olet motivoitunut työhösi ja haluat oppia jatkuvasti uutta. Tehtävässä vaaditaan hyvä stressinsietokyky. Eteenpäin katsova ja postitiivinen ajatusmaailma on tärkeä osa persoonaasi. Toivomme lisäksi rempseää otetta, itseohjautuvuutta, hyviä sosiaalisia taitoja sekä tietoteknistä osaamista. Toimintaympäristön ollessa asiakaskohteissa, edellytämme joustavuutta, pelisilmää ja aitoa asennetta asiakaspalveluun.

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta ja koulutusta siivousalalta, mutta näiden puute ei estä hakemasta paikkaa, mikäli koet alan ja tehtävät omaksesi. Kokemus erilaisten siivouskoneiden käytöstä on iso plussa, mutta kokemusta tärkeämpää on se, että olet halukas oppimaan niiden käytön. Lisäksi edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tehtävän hoitamiseksi tarvitset B-ajokortin ja oman auton, jotta pääset liikkumaan eri kohteiden välillä. Tehtävässä tulee olla valmius liikkua jopa päivittäin Ylivieskan ympäristökuntien alueella (mm. Ylivieska, Kalajoki, Sievi, Nivala, Oulainen).

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

 

Lisätietoja:

Aluepäällikkö Pirjo Salmela, pirjo.salmela@wash.fi, p. 050 302 8939

Lisätietojen tiedustelu puhelimitse arkisin, ti-to klo 9.00- 14.00 välisenä aikana (1.5.-12.5.2024 ei tavoitettavissa)

_____________________________________________________________________________

- Puhdasta vihreämmin, paremmin, joustavammin -

Wash palvelut Ky on oululainen siivouspalveluita tuottava perheyhtiö, joka on perustettu vuonna 1991. Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa ja Ylivieskassa. Työllistämme tällä hetkellä jo yli 100 työntekijää. Me Washilla uskomme, että arki on kirkkaasti siistimpää, kun se sujuu!

Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen (35-37,5h/vko)
Haku alkoi: