Palveluohjaaja Ouluun

Etsimme iloiseen joukkoomme siivouspalveluiden palveluohjaajaa Oulun toiminta-alueelle

Haluatko itsenäisen työn, jossa toimit vuorovaikutuksessa niin asiakkaiden kuin henkilöstönkin kanssa palvellen heitä ammattitaitoisesti omalla näkemykselläsi?


TYÖNKUVA

Työnkuvaan kuuluu toimia työnjohtajien "oikeana kätenä", huolehtien mm. työntekijöiden perehdytyksestä ja opastuksesta, työn organisoinnista sekä laadunseurannasta. Kohteiden tavaratilauksista huolehtiminen ja päivystysringissä toimiminen ovat osa työtä.


TYÖAIKA

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin ma - pe klo 5.00 - 16.00 välillä, mutta edellytämme myös valmiutta ilta-, yö- sekä viikonloppuvuoroihin. Työsuhde on kokoaikainen, 35-37,5 h/vko.

PALKKA
Palkkaus riippuu täysin henkilön osaamisesta ja koulutuksesta. Eli palkkaan pystyy myös itse vaikuttamaan. Tarjoamme vähintään PR3 mukaisen palkan, johon maksetaan lisäksi palveluohjaajan tunneilta ohjauslisä sekä mahdollinen koulutuslisä.


MITÄ TEHTÄVÄ VAATII

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on aito halu työskennellä perheyrityksessä ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Toivomme, että olet motivoitunut työhösi ja haluat oppia jatkuvasti uutta. Eteenpäin katsova ja postitiivinen ajatusmaailma on tärkeä osa persoonaasi ja esimerkilläsi näytät, kuinka asiakkaita palvellaan vahvalla ammattiosaamisella. Toivomme lisäksi rempseää otetta, itseohjautuvuutta, hyviä sosiaalisia taitoja sekä tietoteknistä osaamista. Toimintaympäristön ollessa asiakaskohteissa, edellytämme joustavuutta, pelisilmää ja aitoa asennetta asiakaspalveluun. Lisäksi tehtävä vaatii hyvää peruskuntoa ja suomen kielen taitoa.

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta ja koulutusta siivousalalta, mutta näiden puute ei estä hakemasta paikkaa, mikäli koet alan ja tehtävät omaksesi. Kokemus erilaisten siivouskoneiden käytöstä on iso plussa, mutta kokemusta tärkeämpää on se, että olet halukas oppimaan niiden käytön.

Tehtävän hoitamiseksi tarvitset vähintään B-ajokortin ja oman auton, jotta pääset liikkumaan eri kohteiden välillä. Tehtävässä tulee olla valmius liikkua Oulun ympäristökuntien alueella.


Kuulostaako juuri sinun paikalta?

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja:

Sami Luttinen, 050 349 8006, sami.luttinen@wash.fi

_____________________________________________________________________________

- Puhdasta vihreämmin, paremmin, joustavammin -

Wash palvelut Ky on oululainen siivouspalveluita tuottava perheyhtiö, joka on perustettu vuonna 1991. Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa ja Ylivieskassa. Työllistämme tällä hetkellä jo yli 100 työntekijää. Me Washilla uskomme, että arki on kirkkaasti siistimpää, kun se sujuu!

Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen (35-37,5h/vko)
Haku alkoi: