Kokopäiväinen siivooja Oulun pohjoispuolelle

Etsimme kasvavaan porukkaamme KOKOPÄIVÄISTÄ SIIVOOJAA Oulun Ritaharjuun + lähialueille.

TYÖNKUVA JA TYÖAIKA
Tehtävänäsi on huolehtia eri työkohteiden kokonaisvaltaisesta siivouksesta ammattitaitoisesti ja oma-aloitteisesti. Työtä on pääasiassa ma - pe klo 6.00 alkaen, työaika on 30-37,5 h/vko. Työkohteina on mm. toimistotiloja sekä rappukäytäviä.

MITÄ ODOTAMME TYÖNTEKIJÖILTÄMME?
Toivomme, että olet joustava, tarkka, ripeä ja pystyt ottamaan vastuuta omasta työstäsi. Hyvä fyysinen kunto on työssä jaksamisen kannalta oleellista. Edellytämme suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista. Tehtävä vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalveluhenkistä ja positiivista asennetta. Alan koulutus on plussaa, mutta ei välttämätöntä. Kokemusta siivoustyöstä olisi hyvä olla, mutta jos koet että siivousala on sinun juttusi, kokemustakin tärkeämpää on into ja halu oppia siivousalaa. Työssä vaaditaan oman auton käyttöä.

MITÄ TARJOAMME?
Haluamme työntekijöidemme viihtyvän meillä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ajallaan maksettuna, erilaisia työsuhde-etuja, asianmukaisen työvaatetuksen sekä mukavat työkaverit. Meillä on mahdollista myös opiskella alan koulutus oppisopimuksella, kysy lisää. Meillä voit nykäistä aina hihasta!
Lue työntekijöidemme kokemuksia Wash palveluilla: https://www.wash.fi/toihin-meille/

Löydät meidät myös Facebookista (Wash palvelut) ja Instagramista (@washpalvelut)

KUULOSTAAKO SINUN PAIKALTA?

Paikan täytämme heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan ripeästi.

Lisätietoja:
Työnjohtaja Outi Hintsala, 050 349 8181, outi.hintsala@wash.fi

_____________________________________________________________________________

- Puhdasta vihreämmin, paremmin, joustavammin -

Wash palvelut Ky on oululainen siivouspalveluita tuottava perheyhtiö, joka on perustettu vuonna 1991. Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa ja Ylivieskassa. Työllistämme tällä hetkellä jo yli 100 työntekijää. Me Washilla uskomme, että arki on kirkkaasti siistimpää, kun se sujuu!

Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen (35-37,5h/vko)
Haku alkoi: