Kokopäiväinen siivooja Lipporantaan

Etsimme kasvavaan porukkaamme KOKOPÄIVÄISTÄ SIIVOOJAA Oulun Lipporantaan.

TYÖNKUVA JA TYÖAIKA
Tehtävänäsi on huolehtia yhden työkohteen kokonaisvaltaisesta siivouksesta oma-aloitteisesti. Työtä on pääasiassa ma - pe klo 6.00-7.00 alkaen, työaika on 30-37,5 h/vko.

MITÄ ODOTAMME TYÖNTEKIJÖILTÄMME?
Työssä ollaan tekemisissä paljon asiakkaan kanssa, joten tehtävä vaatii erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkistä otetta. Toivomme, että olet joustava, positiivinen, luotettava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin tilanteisiin. Olet tarkka ja pystyt ottamaan vastuuta omasta työstäsi. Hyvä fyysinen kunto on työssä jaksamisen kannalta oleellista. Edellytämme suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista.

Ethän kaihda haasteita? Työssä voi tulla muutoksia, joiden vuoksi hyvät ongelmanratkaisutaidot ja aikaisempi kokemus siivoustyöstä ovat avuksi. Alan koulutus on plussaa, mutta ei välttämätöntä.

MITÄ TARJOAMME?
Haluamme työntekijöidemme viihtyvän meillä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ajallaan maksettuna, erilaisia työsuhde-etuja, asianmukaisen työvaatetuksen sekä mukavat työkaverit. Meillä on mahdollista myös opiskella alan koulutus oppisopimuksella, kysy lisää. Meillä voit nykäistä aina hihasta!
Lue työntekijöidemme kokemuksia Wash palveluilla: https://www.wash.fi/toihin-meille/

Löydät meidät myös Facebookista (Wash palvelut) ja Instagramista (@washpalvelut)

KUULOSTAAKO SINUN PAIKALTA?

Paikan täytämme heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan ripeästi.

Lisätietoja:
Sami Luttinen, sami.luttinen@wash.fi, p. 050 349 8006

_____________________________________________________________________________

- Puhdasta vihreämmin, paremmin, joustavammin -

Wash palvelut Ky on oululainen siivouspalveluita tuottava perheyhtiö, joka on perustettu vuonna 1991. Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa ja Ylivieskassa. Työllistämme tällä hetkellä jo yli 100 työntekijää. Me Washilla uskomme, että arki on kirkkaasti siistimpää, kun se sujuu!

Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen (35-37,5h/vko)
Haku alkoi: