Kokopäiväinen siivooja Ouluun kauppakeskukseen

Viihdytkö fyysisessä työssä? Haluatko tuottaa työlläsi näkyvää iloa ja puhtautta asiakkaidemme arkeen? Tule osaksi työyhteisöämme, huipputekijöillä rakennamme puhtaampaa tulevaisuutta!

Etsimme SIIVOOJAA kokopäiväiseen työsuhteeseen Ouluun.

Työtehtäviisi kuuluu suuren yleisökohteen ylläpitosiivous kokonaisvaltaisesti. Työtä on arkisin ma - pe n. klo 6 alkaen. Työaika on n. 35-37,5 h/vko, päivittäinen työaika voi vaihdella. Työssä käytetään käsimenetelmien lisäksi päältäajettavaa yhdistelmäkonetta, joten aikaisempi yhdistelmäkonekokemus on eduksi.

Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Perehdytämme sinut alussa kohteen työtehtäviin, joten olethan innokas oppimaan uutta. Olet valmis ottamaan haltuun vaativammankin kohteen ja opettelemaan erilaisten työvälineiden käytön. Työssä ollaan paljon tekemisissä ihmisten kanssa, joten arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä korkeaa työmotivaatiota. Työssä voi tulla muutoksia jopa päivittäin, joten hyvä organisointikyky ja toimiminen paineen alla on oltava hallussa. Alan työkokemuksen ja koulutuksen katsomme eduksi. Meillä on mahdollista myös opiskella alan koulutus oppisopimuksella, kysy lisää!

Toivomme, että olet joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Olet sosiaalinen, tarkka, ripeä ja pystyt ottamaan vastuuta omasta työstäsi. Hyvä fyysinen kunto on työssä jaksamisen kannalta oleellista. Edellytämme suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista.

Tarjoamme työntekijöillemme:

- Kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan TES:n mukaisen palkkauksen
- Mukavan työyhteisön
- Reilun työnantajan

Meillä voit nykäistä aina hihasta!
Lue työntekijöidemme tarinoita täältä: https://www.wash.fi/tyontekijalle/

Paikan täytämme heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan ripeästi.

Lisätietoja:
Sami Luttinen, sami.luttinen@wash.fi, p. 010 321 1001

_____________________________________________________________________________

- Puhdasta vihreämmin, paremmin, joustavammin -

Wash palvelut Ky on oululainen perheyhtiö joka on perustettu vuonna 1991 toiminta-alueena Oulun seutu sekä Pohjois-Pohjanmaan eteläiset kunnat. Päätoimialamme on siivouspalvelujen tuottaminen. Yrityksellämme on ISO 9001- sekä ISO 14001-standardeihin pohjautuvat laatu- ja ympäristöjärjestelmät. Työllistämme tällä hetkellä jo yli 100 työntekijää.

Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen (35-37,5h/vko)
Haku alkoi: