Kokopäiväisiä siivoojia Oulun seudulle

Etsimme kasvavaan joukkoomme KOKOPÄIVÄISIÄ SIIVOOJIA Oulun seudulle.

Haemme oppilaitosympäristöön sekä muihin kohteisiin ahkeria, jämäköitä ja asiakaspalveluhenkisiä työntekijöitä, jotka eivät hätkähdä muuttuvia tilanteita. Uusien asioiden nopea omaksuminen ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat työssä valttia. Tehtävänäsi on huolehtia vaativien kohteiden kokonaisvaltaisesta siivouksesta ammattitaitoisesti ja oma-aloitteisesti.

Työt sijoittuvat arkipäivisin ma - pe klo 6.00-15.00 välille. Autoa ei työssä välttämättä tarvitse, sillä kohteena voi olla yksi kohde tai muutama kohde lähellä toisiaan. Työ on kokopäiväinen.

Kouluympäristön vuoksi valitun henkilön on esitettävä ennen työn aloitusta lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.

Edellytämme hakijoilta:

- korkeaa työmotivaatiota
- sitoutumista työhön
- luotettavuutta
- joustavuutta
- kirjallista ja suullista suomen kielen osaamista

Toivomme hakijalta kokemusta siivouksesta, mutta oikea asenne ja kyky omaksua uudet opit ovat tärkeitä ja voivat viedä pitkälle.
Meillä on myös mahdollista opiskella alan koulutus esimerkiksi oppisopimuksella! Alan koulutus ei siis ole välttämätöntä, mutta se on eduksi.

Tarjoamme työntekijöillemme:

- TES:n mukaisen palkkauksen
- Mukavan työyhteisön
- Reilun työnantajan

Arvostamme halua oppia uutta sekä osaamista alalla, ja omaan palkkaan voi aina vaikuttaa.

Lisätietoja:
Sami Luttinen, sami.luttinen@wash.fi, p. 010 321 1001

_____________________________________________________________________________

- Puhdasta vihreämmin, paremmin, joustavammin -

Wash palvelut Ky on oululainen perheyhtiö joka on perustettu vuonna 1991 toiminta-alueena Oulun seutu sekä Pohjois-Pohjanmaan eteläiset kunnat. Päätoimialamme on siivouspalvelujen tuottaminen. Yrityksellämme on ISO 9001- sekä ISO 14001-standardeihin pohjautuvat laatu- ja ympäristöjärjestelmät. Työllistämme tällä hetkellä jo yli 100 työntekijää.

Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen (35-37,5h/vko)
Haku alkoi: