Palveluohjaaja Ouluun

Etsimme kasvavaan joukkoomme kahta siivouspalveluiden palveluohjaajaa Oulun toiminta-alueelle

Haluatko itsenäisen työn, jossa toimit vuorovaikutuksessa niin asiakkaiden kuin henkilöstönkin kanssa palvellen heitä ammattitaitoisesti omalla näkemykselläsi?

Työnkuvaan kuuluu toimia palveluesimiehen "oikeana kätenä", huolehtien mm. työntekijöiden perehdytyksestä ja opastuksesta, työn organisoinnista sekä laadunseurannasta. Kohteiden tavaratilauksista huolehtiminen ja päivystysringissä toimiminen on osa työtä.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin ma - pe klo 5.00 - 16.00 välillä, mutta edellytämme myös valmiutta ilta-, yö- sekä viikonloppuvuoroihin. Työsuhde on kokoaikainen, 37,5 h/vko.

 

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on aito halu työskennellä perheyrityksessä ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Toivomme, että olet motivoitunut työhösi ja haluat oppia jatkuvasti uutta. Eteenpäin katsova ja postitiivinen ajatusmaailma on tärkeä osa persoonaasi ja esimerkilläsi näytät, kuinka asiakkaita palvellaan vahvalla ammattiosaamisella. Toivomme lisäksi rempseää otetta, itseohjautuvuutta, hyviä sosiaalisia taitoja sekä tietoteknistä osaamista. Toimintaympäristön ollessa asiakaskohteissa, edellytämme joustavuutta, pelisilmää ja aitoa asennetta asiakaspalveluun. Lisäksi tehtävä vaatii hyvää peruskuntoa ja suomen kielen taitoa.

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta ja koulutusta siivousalalta, mutta näiden puute ei estä hakemasta paikkaa, mikäli koet alan ja tehtävät omaksesi. Kokemus erilaisten siivouskoneiden käytöstä on iso plussa, mutta kokemusta tärkeämpää on se, että olet halukas oppimaan niiden käytön.

Tehtävän hoitamiseksi tarvitset vähintään B-ajokortin ja oman auton, jotta pääset liikkumaan eri kohteiden välillä. Tehtävässä tulee olla valmius liikkua Oulun ympäristökuntien alueella.

Kuulostaako juuri sinun paikalta?

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

 

Lisätietoja:

Sami Luttinen, sami.luttinen@wash.fi, p. 010 321 1001

_____________________________________________________________________________

- Puhdasta vihreämmin, paremmin, joustavammin -

Wash palvelut Ky on oululainen perheyhtiö joka on perustettu vuonna 1991 toiminta-alueena Oulun seutu sekä Pohjois-Pohjanmaan eteläiset kunnat. Päätoimialamme on siivouspalvelujen tuottaminen. Yrityksellämme on ISO 9001- sekä ISO 14001-standardeihin pohjautuvat laatu- ja ympäristöjärjestelmät. Työllistämme tällä hetkellä jo yli 100 työntekijää.

Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen (35-37,5h/vko)
Haku alkoi: