Eläkkeelle jäänyt Anne Paasimaa muistelee työuraansa lämmöllä

Pitkän työuran saman yrityksen palveluksessa tehneitä on nykyään harvassa. Melkein 18 vuotta talossa viihtynyt, keväällä 2020 eläkkeelle jäänyt siivooja Anne Paasimaa tunsi olevansa elementissään siivousalalla.

Linja-autojen siivouksesta aloittanut Anne on ylpeä alalla tehdystä yli 40-vuotisesta urastaan. Hän kertoo, että myös äitinsä oli aikoinaan siivoojana, ja äidin jalan jäljissä näköjään menikin koko oma työura. Käsillä tehty työ on aina ollut iloiselle uurtajalle mieluista.

Aikoinaan Tuiran Siivouspalvelu Ky:n nimeä kantava yritys oli Annelle ennen töiden aloittamista jo hieman tuttu, mutta pienen yrityksen henkilökunta tuli nopeasti tutuksi, samoin asiakkaat. Anne muistaa osan asiakkaista ja työntekijöistä olleen jo talossa ennen hänen tuloaan, ja olivat ne samat työntekijät töissä vielä hänen lähtönsäkin jälkeen ja palveltiin samoja asiakkaitakin edelleen.

Annen rauhallisuus on aina vedonnut toimiston porukkaan ja hän on jäänytkin mieleen yhtenä tunnollisimmista ja rauhallisimmista työntekijöistä. Nykyään yrityksen omistajana ja toimitusjohtajana toimiva Sami Luttinen muistaa, että silloin yrityksen omistanut isänsä kertoi Annen tehneen erityisen hyvän ensivaikutelman ensimmäisenä työpäivänään.

Jo yli 16 vuotta Wash palvelut Ky:nä tunnettu yritys on Annen mielestä kasvanut ja kehittynyt valtavasti vuosien aikana. ”Uusi toimipistekin Ylivieskaan tuli”, hän muistelee. ”Ja vaikka esimies on vaihtunut useampaankin kertaan, on homma silti aina toiminut ja työntekijät on otettu huomioon”, hän jatkaa.

”Vaikka yhteisiä lähtökahveja ei koronan vuoksi juotukaan, jäin hyvillä mielin eläkkeelle. Voin vilpittömästi suositella yritystä työpaikkana. Koin että minuun luotetaan ja pystyin itsekin luottamaan täysin työnantajaani, se on mielestäni paras ominaisuus työnantajassa.”

Wash palvelut kiittää Annea kaikista näistä vuosista, joina saimme nauttia hänen iloisesta ja lämpimästä olemuksestaan!