Outi Hintsala – Palveluesimies

”Työskentelin siivoojan tehtävissä jo aikaisemmin ja Wash palveluille päädyin ihan sattumalta. Olin vanhempainvapaan loppumetreillä ja äitini kertoi, että Wash palveluilla olisi keikkasiivoojan paikka avoinna. Päätin kokeilla uusia tuulia. Pääsin haastatteluun ja minut palkattiin saman tien.”

Outi kertoi heti haastattelussa, että haluaa edetä urallaan. Palveluohjaajan paikka aukesi puoli vuotta myöhemmin ja Outi valittiin tehtävään. Vuosi siitä eteenpäin ja Outi toimikin jo yrityksessämme palveluesimiehenä. ”Kun näemme työntekijässä potentiaalia, haluamme tarjota mahdollisuuden kokeilla siipiä uusissa tehtävissä”, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Sami Luttinen.

Parasta Wash’lla on Outin mielestä työkaverit ja ilmapiiri. ”Töihin on mukava tulla, eikä asioita oteta liian vakavasti. Huumoria löytyy! Asiakaskunta koostuu monipuolisesti erilaisista yrityksistä, taloyhtiöistä sekä yksityisasiakkaista ja olen oppinut tuntemaan heidät pikkuhiljaa.”

Esimiestyössään Outi haluaa haastaa itseään ja kehittää taitojaan entistä paremmaksi, joihin Wash palvelut tarjoaa hyvät puitteet. Outi on aloittanut lähiesimiehen ammattitutkinnon opiskelun ja aikoo jatkossakin täydentää ammattitaitoaan säännöllisesti alan eri koulutuksilla.