Outi, työnjohtaja

Päätin kokeilla uusia tuulia. Pääsin haastatteluun ja minut palkattiin saman tien.

Outi Hintsala päätyi Wash palveluille sattumalta. Hän oli vanhempainvapaansa loppumetreillä, kun hänen äitinsä kertoi, että Wash palveluilla olisi keikkasiivoojan paikka avoinna.

– Olin työskennellyt siivoojan tehtävissä jo aikaisemmin ja päätin kokeilla uusia tuulia. Pääsin haastatteluun ja minut palkattiin saman tien, Outi sanoo.

Outi kertoi heti haastattelussa, että haluaa edetä urallaan. Palveluohjaajan paikka aukesi puoli vuotta myöhemmin ja Outi valittiin tehtävään. Vuosi siitä eteenpäin ja Outi toimikin jo yrityksessämme palveluesimiehenä, eli nykyisenä työnjohtajana.

– Kun näemme työntekijässä potentiaalia, haluamme tarjota mahdollisuuden kokeilla siipiä uusissa tehtävissä, yrityksen toimitusjohtaja Sami Luttinen sanoo.

Parasta Washilla on Outin mielestä työkaverit ja ilmapiiri.

– Töihin on mukava tulla, eikä asioita oteta liian vakavasti. Huumoria löytyy! Asiakaskunta koostuu monipuolisesti erilaisista yrityksistä, taloyhtiöistä sekä yksityisasiakkaista ja olen oppinut tuntemaan heidät pikkuhiljaa.

Esimiestyössään Outi haluaa haastaa itseään ja kehittää taitojaan entistä paremmaksi. Wash palvelut tarjoaa tähän hyvät puitteet. Outi on aloittanut lähiesimiehen ammattitutkinnon opiskelun ja aikoo jatkossakin täydentää ammattitaitoaan säännöllisesti alan eri koulutuksilla.