Kesätyöntekijä Milla

Milla kesätyöntekjiä

Olen viihtynyt todella hyvin! Washilla on mukavat esimiehet ja työkaverit, vaihtuvat työtehtävät ja monipuoliset kohteet! Apua on aina saanut, kun sitä on tarvinnut!

Välivuotta pitänyt Milla kaipasi kesäksi uusia tuulia ja sattui löytämään ilmoituksen Wash palveluiden kesätyöhausta. Toiveena oli myös löytää työ, jonka työaika painottuisi aamuun ja päivään, jolloin illat jäisivät vapaaksi pesäpallolle.

Tekevänä ihmisenä siivoustyö on sopinut Millalle tosi hyvin. 14 vuotta pesäpalloa harrastaneena Milla on saanut soviteltua työvuorot niin, että aikaa on jäänyt myös rakkaalle harrastukselle.

Olen viihtynyt todella hyvin! Täällä on mukavat esimiehet ja työkaverit, vaihtuvat työtehtävät ja monipuoliset kohteet! Apua on aina saanut, kun sitä on tarvinnut!

Huippua on ollut myös työaikojen joustavuus, jos pitää saada vapaapäiviä, niin ne yleensä onnistuvat ja aina on ollut lisätöitäkin tarjolla.

Kesätyö siivoojana on vastannut odotuksia. Päivät menevät tosi nopeasti ja tekemistä riittää. Yllätyksenä on kuitenkin tullut se, kuinka fyysistä siivoustyö oikeasti on. Päivittäiset askeltavoitteet täyttyvät helposti siivoojan työssä, Milla kertoo.

>> Katso avoimet työpaikat