Kesätyöntekijä, Brita

 Olen viihtynyt kesätöissä Washilla. 

Brita

Brita haki Wash palveluille kesätöihin, sillä työpaikka vaikutti lupaavalta. Erityisesti siellä vakuuttivat ympäristöystävällisyys, asiakaslähtöisyys sekä reilun työnantajan kuva. Brita on aina tykännyt tehdä siivoustyötä ja fyysinen työ on kesäisin toiminut virkistävänä vastapainona opiskelulle.

Britalle siivous on tuttua hommaa jo useammalta kesältä. Vuosien myötä taidot ovat päässeet kehittymään sopivien haasteiden myötä. Siivoustyössä parasta on oman työnjäljen näkyminen välittömästi. Asiakkailta saadut palautteet ovat myös motivoineet lisää ja antaneet uutta energiaa työtä kohtaan. Myös arvostus siivoojia kohtaan on kasvanut tehdessä itse siivoustyötä vaihtelevissa kohteissa.  

–  Olen viihtynyt kesätöissä Washilla. Työ on ollut vaihtelevaa ja siivouskohteet ovat olleet monipuolisia. Työkaverit ovat olleet mukavia ja kynnys kysyä mieltä askarruttavista asioista on ollut matala.  

Työpaikkana Wash on ollut joustava ja antanut positiivisen kuvan myös kesätyöntekijän näkökulmasta.  

Vapaa-ajalla Brita tekee erilaisia käsitöitä. Häneltä sujuu niin virkkaus kuin makrame sekä kaikenlainen askartelu. Hän tykkää liikkua myös luonnossa.

>> Katso avoimet työpaikat