Työturvallisuuskorttikoulutus

Osaamiseemme kuuluvat myös työturvallisuuskoulutukset, joita järjestämme tasaisin väliajoin sekä Washin tiloissa Oulussa että asiakkaan omissa toimitiloissa. Ilmoitamme tulevista koulutuksista nettisivuillamme, mutta voit myös esittää toiveen koulutuksen järjestämisestä haluamallesi päivälle.

Wash palvelut - koulutukset

Työturvallisuuskortti on kehitetty yhteisten työpaikkojen työturvallisuuden parantamiseksi.

Työturvallisuuskorttikäytännön tavoitteena on parantaa käytännön yhteistoimintaa yhteisillä työpaikoilla tilaaja- ja toimittajayritysten välillä, tukea työnopastusta yhteisillä työpaikoilla, antaa perustietoa työsuojelusta, vähentää eri tilaajien antamaa päällekkäistä koulutusta, herättää työpaikoilla kiinnostusta ja motivaatiota oman henkilöstön työturvallisuusosaamiseen sekä pyrkiä vähentämään työtapaturmia, vaaratilanteita ja haitammista kuormitusta.

Työturvallisuuskortin saannin edellytykset

Työturvallisuuskortin saanti edellyttää työturvallisuuskorttikurssin hyväksyttyä suorittamista. Kortti on voimassa viisi vuotta. Työturvallisuuskortin käyttöönotto on vapaaehtoista, mutta useat tilaajayritykset edellyttävät alihankkijoidensa työntekijöiltä työturvallisuuskortin. Lähde: Työturvallisuuskeskus

Ylläpitosiivoukset

Ylläpitosiivouspalvelut räätälöidään tehtävineen ja laajuuksineen aina asiakaskohtaisesti.

TUTUSTU

Rakennussiivoukset

Siisteys on tärkeä osa ammattitaitoista ja turvallista rakentamista. Washilta saat sekä rakentamisen aikaisen sosiaali-, tauko- ja majoitustilojen puhtaanapidon että saneerauskohteiden rakennussiivouksen.

TUTUSTU

Perussiivoukset

Perussiivous on harvemmin suoritettavaa, perusteellisemmin tehtävää siivousta tilauksesta. Teemme esimerkiksi lattioiden pesuja ja suojauksia, ikkunoiden pesuja ja yläpölyjen puhdistuksia.

TUTUSTU

Mieltä saat myös työturvakoulutusta, kysy lisää!

Koulutus voidaan järjestää myös asiakkaan omissa toimitiloissa

WASH Palvelut Oy
p. 010 321 1000 | siivouspalvelu@wash.fi